Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás-virslis tésztasaláta

Kukoricás-virslis tésztasaláta
Kukoricás-virslis tésztasaláta
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári kánikulában sokszor ilyesmit ebédelünk, mert se főzni, se a konyhában főni, de még meleget enni sincs nagy kedvem. Viszont hideg salátákat bármikor, szívesen.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Bármilyen tészta megfelel hozzá, ami nagyobb darabos. Én most épp fodros nagykockával készítettem, mert az volt itthon.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát előírás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
  2. A hagymát, almát, virslit feldaraboljuk, a konzervkukorica levét leöntjük.
  3. A majonézt összekeverjük a tejföllel, a joghurttal és a mustárral. Ízesítjük sóval, borssal, pici cukorral.
  4. Az összes hozzávalót egy nagy tálban finoman összekeverjük.
  5. Jót tesz neki, ha áll a hűtőben pár órát.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 56 579
elküldve: 5
receptkönyvben: 251
elkészítve: 18/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Fahéj

Mióta szakács: 2010.07.27.
288 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tésztasaláta, virslis tésztasaláta, kukoricás tésztasaláta, majonézes tésztasaláta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

494
tészta 20 dkg
füstölt virsli 35 dkg
lila hagyma 1 nagy db
alma 1 nagy db
csemegekukorica 14 dkg
majonéz 4 ek
tejföl 330 g
joghurt 150 g
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál