Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos mini pogácsa

Kolbászos mini pogácsa
Kolbászos mini pogácsa
gyors recept | szponzorált tartalom
60 perc / előkészület: 40 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

pogácsa lehet kicsi, nagy vagy akár óriási is. Lehet krumplis, sajtos, tepertős vagy akár káposztás, de ezen kívül még rengetegféle verziója létezik. Nálunk most egy jó adag kolbászos mini pogácsa készült. Remek maradékmentő és kiváló sörkorcsolya.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a kolbászt aprítóval pépesítsük.
  2. A vajat a liszttel morzsoljuk össze, majd a többi hozzávalóval együtt gyúrjuk össze.
  3. Pihentessük a tésztát 20-30 percet.
  4. Lisztezett deszkán 1,5-2 cm vastagságúra nyújtsuk, majd szaggassuk ki.
  5. A tetejét kenjük le egy felvert tojással, és szórjuk meg reszelt sajttal.
  6. 170 fokon süssük kb. 20-25 percig légkeverésen.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 147
össznézettség: 2 860
elküldve: 2
receptkönyvben: 119
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1006 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, Halloween, születésnap, szüret, húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, Márton-nap, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, uzsonna
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: pogácsa
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tejfölös pogácsa, krémsajtos pogi

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

931
paprikás kolbász 80 g
finomliszt 500 g
vaj 300 g
tejföl 100 g
krémsajt 100 g
instant élesztő 1 tasak
mustár 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tojás 3 db
ementáli sajt 150 g