Paprikás kolbász

Leírás

A kolbász sóval és fűszerekkel ízesített, bélbe töltött darált hús, amit füstöléssel, sózással, vagy szárítással tartósítanak. A magyar kolbászok készítésénél a pirospaprika csaknem olyan alapvető hozzávaló, mint a só és a bors. A paprikás kolbász amellett, hogy szendvicsek, hidegtálak alkotóeleme, sok, tipikusan magyarnak számító étel hozzávalója, így szinte elmaradhatatlan a paprikás krumpliból, rakott krumpliból, illetve a lencse- vagy krumplifőzelék mellől.

Paprikás kolbász
452
Kalória
22g
Fehérje
-
Szénhidrát
40g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Paprikás kolbász

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

16 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm paprikás kolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

telített zsírsav

16 g

ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

szénhidrát

vitaminok

34 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...