Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos fasírt

Kolbászos fasírt
Kolbászos fasírt
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fasírtot gondoltam ebédre, mivel volt itthon parasztkolbász, a párom ötlete, hogy így készítsük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst a kolbásszal és a fokhagymával ledaráljuk.
  2. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a húshoz rakjuk a tojással, sóval, borssal, fűszerpaprikával, jól elkeverjük.
  3. Hagyjuk állni 30 percet, majd vizes kézzel fasírtokat formázunk belőle, és kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 196
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt, parasztkolbászos fasírt, kolbászos fasírtgolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

980
sertéscomb 50 dkg
parasztkolbász 25 dkg
fokhagyma 2 gerezd
zsemle 2 db
víz 2 dl
tojás 1 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kávéskanál
napraforgó olaj 2 dl