Parasztkolbász

A kolbász sóval és fűszerekkel ízesített, bélbe töltött darált hús, amit füstöléssel, sózással, vagy szárítással tartósítanak. A magyar kolbászok készítésénél a pirospaprika és a fokhagyma csaknem olyan alapvető hozzávaló, mint a só és a bors. A parasztkolbász viszonylag száraz kolbászféle, amit a füstölés után még néhány hétig hűvös helyen hagynak szikkadni. A kolbász amellett, hogy szendvicsek, hidegtálak alkotóeleme, sok, tipikusan magyarnak számító étel elengedhetetlen hozzávalója is (pl. rakott krumpli, paprikás krumpli).
Bármikor.
Hűtőben, hűvös kamrában.
fehérjetartalom
22 g
zsírtartalom
16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1700 mg
fehérje
22 g
Zsír
telített zsírsav
16 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok
A fogyás alapvetően nehéz műfaj, hiszen a helyes táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha látványos eredményeket szeretnénk. De mégis mi a helyzet akkor, ha minden próbálkozásunk ellenére mégsem sikerül a várva várt álomsúlyt elérni?
Szabó AnnaEgy biztos, hogy a listán szereplő habkönnyű croissant-oknak senki sem tud majd ellenállni. Hidd el, hogy nem is olyan bonyolult elkészíteni őket, mint azt elsőre gondolnád!
NosaltyAz alábbi fincsi leveseket nem kevés cukkinival dobtuk fel, válasszatok kedvetekre! Minestrone, krémleves és gazdag húsos zöldségleves is a listában.
NosaltyNem túl vidám mellékhatásai lehetnek, ha hosszú távon használsz mosogatógépet – megint a vegyszerek a ludasak.
Felejtsd el a tejet és a cukrot, van egy sokkal jobb ízesítője a kávédnak, mely a dietetikusok szerint nemcsak finomabbá, de egészségesebbé is teszi.
Természetesen minden arcbőr más és más, nagyon különböző igényekkel, ám a bőrgyógyászok szerint létezik egy ideális rutin, ami az arcmosást illeti.