Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos-almás céklaleves

Kókuszos-almás céklaleves
Kókuszos-almás céklaleves
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hűtőszekrényben talált alapanyagokból készítettem ezt az egészséges és nagyon krémes levest. Aki nem szereti a céklát, az is próbálja ki, mert annyira nem domináns az íze.

hozzávalók / 4 adag

leveshez

tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát, burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, a póréhagymát is felkarikázzuk, majd a kókuszolajon megfuttatjuk a zöldségeket, az almát.
  2. Ezután felöntjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd rakjunk bele leveskockát. Ha megfőtt az összes alapanyag, kézi mixerrel krémesre keverjük.
  3. Belekeverjük a kókuszkrémet, a fél citrom reszelt héját és levét. Utoljára még ízesíthetjük.
  4. Pirított zsemlekockákkal és pici reszelt szerecsendióval tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 189
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns céklaleves, kókuszos céklás leves, almás céklaleves, reform céklaleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

215
cékla 25 dkg
burgonya 1 db
póréhagyma 50 g
kókuszolaj 1 ek
víz 1 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 2 db
alma 1 kis db
kókuszkrém 100 g
citromlé 1 fél citromból nyert
citromhéj 0.5 citromból nyert
szerecsendió 1 csipet
zsemle 1 db