Szeretek étterembe járni, bár nagyon ritkán teszem/ adatik meg. Nem kizárólag a hangulatért, az evés öröméért, hanem az étlap böngészéséért is szeretem. Imádom, ahogy olvasom az étlapot, megszáll az ihlet és rám ront a kreativitás. Jobbnál jobb receptötletek, ízkombinációk cikáznak a fejemben, legjobb lenne, ha azonnal mindet papírra is vetném. Persze tudom, hogy a legtöbb étterem étlapja az internet segítségével már otthonról elérhető, valahogy mégis kell az az apró plusz, az az extra csavar, amit megmozgat bennem valamit... valami, amit a hely atmoszférájának hívnak.
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. november 26-án kiemeltük cikkünkben: 10 kihagyhatatlan HÚSOS főétel, ami tuti nem okoz csalódást
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. április 29-én kiemeltük cikkünkben: 14 fantasztikusan ízletes kínai húsétel
Üdvözlettel, NoSalty
Imádom ezt a receptet, annyira egyszerű és különleges ízű! Szerintem az arányok is pont így jók mindenből. Én szójaszószos , pirított zöldséges tésztával szoktam készíteni és a végén össze forgatom. Szeretjük :)
Nagyon jól hangzik a recept. Biztos, hogy kipróbálom. Első olvasásra egyedül a pirospaprikát nem találom beleillőnek. Nem lesz tőle pörköltszerű?
Szia.
Elkészítettem az ételt, megvallom őszintén, hogy szerintem egy citrom héja+leve nagyon sok bele, szerintem bőven elég egy fél is, valamint a végén a második leveskockát én már nem tettem bele, mivel az elején sóztam, ezért elég volt bele egy is.
Egyébként a páromnak nagyon ízlett.
Szóval köszönöm a receptet!
Nem tudom, mit ronthattam el, de gyakorlatilag ehetetlen lett,..Annyira intenzív az íze, szerintem a leveskocka nem kellene már bele.
Érdemes volt elkészíteni, mivel nagyon-nagyon fincsi lett!!!
Csak ajánlani tudom! :)