Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolleves 8. - zöldfűszeres

Karfiolleves 8. - zöldfűszeres
Karfiolleves 8. - zöldfűszeres
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a zöldségeket és a friss fűszereket.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egyszerű, gyors, finom leves. El szoktam tenni a fagyasztóba a káposzta és a kelkáposzta torzsáit, abból is egyet érdemes belefőzni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 3-4 nagyobb lestyánlevelet és 5-6 szál snidlinget apróra vágunk, majd az olajjal, pirospaprikával, és a liszttel rántást készítünk belőle.
  2. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, a répát megtisztítjuk, szeleteljük, és a zöldfűszerek kíséretében egy kis sóval és őrölt borssal odarakjuk őket főni.
  3. Amikor a zöldségek megpuhultak, elővesszük az 1. lépésben elkészített rántásunkat, és berántjuk vele a levest.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 550
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Tmea

Mióta szakács: 2010.11.23.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

karfiolleves, oregánós-bazsalikomos karfiolleves, zöldfűszeres zöldségleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

180
karfiol 1 közepes fej
sárgarépa 1 nagy db
finomliszt 2 púpozott ek
napraforgó olaj 0.5 dl
fűszerpaprika 1 tk
lestyán 1 szál
snidling 1 csokor
bazsalikom 1 csipet
oregánó 1 csipet
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1.5 l