Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakukkfüves tavaszi zöldségleves

Kakukkfüves tavaszi zöldségleves
Kakukkfüves tavaszi zöldségleves
50 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és finom leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A ledörzsölt újburgonyákat cikkekre vágjuk. A lekapargatott sárgarépákat ferdén szeletekre, a karalábét hasábokra, az újhagymát darabokra vágjuk.
  2. A felkockázott vöröshagymát a forró olajon 2 percig pároljuk. Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket és a zöldborsót, majd 5 percig pároljuk.
  3. Felöntjük a levessel, felfőzzük, majd alacsony hőfokon kb. 20 percig főzzük.
  4. A petrezselyemzöldet finomra felaprítjuk, és a lecsipkedett kakukkfűvel együtt a levesbe szórjuk. Rövid ideig főzzük, végül sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 855
elküldve: 4
receptkönyvben: 105
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tavaszi zöldségleves, újkrumplis leves, vegyes zöldségleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

284
újkrumpli 500 g
sárgarépa 350 g
karalábé 500 g
újhagyma 5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 3 ek
zöldborsó 200 g
zöldség alaplé 1.25 l
kakukkfű 3 szál
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint