r
Nosalty Logó

Kakaós-diós boszorkánypogácsa vaníliakrémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Kakaós-diós boszorkánypogácsa vaníliakrémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír

tészta

krém

Összesen 1050 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír

tészta

krém

Összesen 3148 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír

tészta

krém

Összesen 413 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    267 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1130.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    439 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    140 mg
  • Retinol - A vitamin:
    430 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 1050 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    220.9 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3390.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    902 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    1456 mg
  • Nátrium
    617 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    265.5 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1316 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    419 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1289 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 3148 kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    174 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 413 kcal

Hozzávalók

tészta

krém

Elkészítés

tészta

  1. A vajat a tojással és a darált nádcukorral kikavarjuk. A lisztet, a sütőport, a keményítőt és a kakaót is beledolgozzuk. A masszát alaposan összegyúrjuk, és egy nejlonba csomagolva 1 órára át hűtőbe tesszük. Majd golyókat formálunk belőle, és belemártjuk a kisebb darabokra vágott dióba.
  2. Tepsibe tesszük, a közepükbe egy kis pohárka aljával lyukat nyomunk, 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.
  3. A pudingport elkeverjük a vaníliás cukorral és kevés tejjel, majd a többi tejet hozzáöntjük, és állandó keverés közben besűrítjük. Mikor langyos, belekeverjük a vajat, és sima krémet kapunk, ha jól kikeverjük.
  4. Mikor kihűltek a korongok, mindegyik közepébe nyomunk a vaníliás krémből. Lehűtjük, és tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 110
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3904
  • Feltöltés dátuma: 2019. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vendégváró finomság, ami pillanatok alatt elkészül!!! Nekem többféle pudingporom van idehaza, és tudok válogatni, melyikből mi készüljön..... :-)))

Hozzávalók

tészta

krém

Címlapról ajánljuk

13 magyaros leves, amitől paprikabajszod lesz

A magyar konyha igen sokszínű, eggy valami azonban szinte minden ételére jellemző: a paprika mértékeket nem ismerő használata. Az alábbi leveseken is mind meglátszik, hogy magyarosak, hisz' piros fűszerbajusz marad kanalazásuk után az ajkakon.

Nosalty

További cikkek