r
Nosalty Logó

Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dacota
Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 359 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1433 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 113 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    643.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    241.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    200 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    712 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    693 micro
Összesen 359 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    90.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2574.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    559 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    776 mg
  • Nátrium
    925 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.8 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    966.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    294 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    92 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    801 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    392 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    2846 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    2772 micro
Összesen 1433 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    203.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    207 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 113 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt vékonyra karikázzuk, és mindkét oldalát megkenjük olívaolajjal.
  2. Forró serpenyőben 3-4 perc alatt meggrillezzük mindkét oldalát. Ha van grillrácsos serpenyő, abban készítsük!
  3. Egy másik serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat. Adjuk hozzá a vékony karikára vágott vöröshagymát, a lereszelt gyömbért, a római köményt és a fahéjt. Kevergessük pár percig, míg a a hagyma kicsit megbarnul.
  4. Adjuk hozzá a csicseriborsót és a negyedekre vágott koktélparadicsomot, és nagy lángon, időnként kevergetve, süssük át.
  5. Közben a joghurtba reszeljük bele a fokhagymát, fűszerezzük, adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet és a durvára vágott diót.
  6. A padlizsánkarikákra halmozzuk rá a csicseriborsót, és kanalazzuk rá a diós joghurtot.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 56
  • Össznézettség: 8864
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyors padlizsános vacsi a tojásgyümölcs szerelmeseinek.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek