r
Nosalty Logó

Joghurtos-csokis süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos-csokis süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 718 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 5732 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához:

A krémhez

Összesen 299 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 718 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.2 g

Zsír

  • Összesen
    244.2 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5043.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    1449 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    484 mg
  • Foszfor
    2014 mg
  • Nátrium
    923 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    839.7 g
  • Cukor
    571 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    718 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    47 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    193 micro
  • Kolin:
    280 mg
  • Retinol - A vitamin:
    706 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    334 micro
Összesen 5732 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 299 Kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A krémhez

Elkészítés

A tésztához:

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan robotgéppel összekeverjük, utána kb 5 percig keverjük, míg szép habos lesz.
  2. Beleforgatjuk az előzőleg lisztbe forgatott narancsot, diót, csokidarabokat, mazsolát.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és tűpróbáig megsütjük.
  4. Ha megsült, 5 percet hűlni hagyjuk, majd kiborítjuk a tepsiből, és levesszük az aljáról a sütőpapírt (én vissza szoktam rakni a tepsibe..).
  5. Míg sül, addig habosra keverjük a habtejszínt, hozzáadjuk a joghurtot, a vaníliás cukrot, a porcukrot, a kakaót., a zseléfixet
  6. Rákenjük a kihűlt tésztára, vizes késsel szépen elsimítjuk a tetejét, megszórjuk kakaóporral, és csokidarabokkal lehet díszíteni.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 22980
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vasárnapi sütiéhség. :-) Gyorsan megvan, és még gyorsabban elfogy.

Hozzászólások (6)

kelemen erzsebet

Tetszik ez a recept, de nem értem, hogy a tésztája sem barna, meg a krém sem barna, holott mind a kett?be szerepel a hozzávalóknál kakaópor. Mindenesetre elmentem egy kés?bbi alkalomra, és majd meglátjuk.

vzsike

Csatlakozom az el?z? feltevéshez, nekem is az t?nt fel, hogy a kakaó ellenére nem barna! Ennek ellenére jól hangzik a recept.

bibka74

A krémbe nem kell kakaó,csak a tetejére kell szórni.A tésztán kicsit látszik a kakaó,szerintem függ a kakaó min?ségét?l is.Én minden esetre elmentem,nekem tetszik f?leg a kandírozott narancs miatt. Üdv.:bibka74

furocska

És hová kell a zseléfix?

Törölt felhasználó

Én ezt most megsütöm,és leírom,hogy sikerült.Nekem ez a recept kissé hiányos,és pontatlan.Rutinos süt? lennék,de nem biztos,hogy sikerül.majd elválik.

Törölt felhasználó

sok sikert hozzá

Törölt felhasználó

Igéretemhez híven megírom,hogy milyen lett.El?ször is:a tészta egy kicsit beleragadt a tepsibe,és könnyen tört.A krémet én úgy csináltam,hogy egy ev?kanál zselatint felmelegítettem fél deci vízben,és a felvert habhoz öntöttem.Visszatettem a h?t?be,és mikor megdermedt,akkor kentem a tésztára. Kicsit száraz,de holnapra biztosan puhább lesz.Egyébként finom,de a leírás szerint rutin nélkül ne fogjon hozzá senki.A tejszínt nem habosra kell verni,hanem keményre,és folytathatnám.Egyébként jó íz?,finom süti,különleges is,mert nem a megszokott módon készül a krém.Lehet,hogy legközelebb kakaós piskóta alappal sütöm.Köszönöm niqvero!

Hozzávalók

A tésztához:

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek