Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A zselatin állati csontból, porcból kinyert színtelen, szagtalan zselésítő anyag. A sima zselatint csak áztatás, melegítés után adhatjuk a sűríteni kívánt ételhez, ezzel szemben a zselatinfixet azonnal, közvetlenül hozzáadhatjuk az általunk készített krémhez, folyadékhoz, így meggyorsítva sütési, főzési folyamatot. A zselatinfixet még a cukor hozzáadása előtt javasolt belekeverni a készülő ételbe. A zselés krémet, folyadékot néhány órára szükséges hűtőszekrénybe tenni. A zselatinfix összetevői: oligofruktóz, étkezési zselatin, nedvesítőszer: glicerin, etilalkohol.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Zselatinfix alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!