Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos burgonyasaláta

Joghurtos burgonyasaláta
Joghurtos burgonyasaláta
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Baconös májhoz készült, mint köret, de magában is finom. Kevés citromlével lehet még ízesíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a krumplit héjában és a tojásokat, megvárjuk, amíg kihűl.
  2. 2 főtt tojás sárgáját összetörjük, kikeverjük mustárral, sóval, cukorral, borssal, végül hozzákeverjük a tejfölt és a joghurtot is.
  3. Az öntetbe karikázzuk a hagymát, a főtt tojásfehérjét és a karikára vágott krumplit.
  4. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap még utólag ízesíthetjük szükség szerint.
  5. Tojáskarikákkal, petrezselyemmel díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 16 279
elküldve: 3
receptkönyvben: 211
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

burgonyasaláta, krumplisaláta petrezselymes joghurttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

328
burgonya 8 közepes db
főtt tojás 3 db
póréhagyma 5 dkg
joghurt 350 g
tejföl 175 g
mustár 1 kk
cukor 0.5 teáskanál
0.5 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint