Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás gombapöri póréhagymás bulgurral

Hagymás gombapöri póréhagymás bulgurral
Hagymás gombapöri póréhagymás bulgurral
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem sokkal finomabb így.

hozzávalók / 4 adag

Bulgur

Gombapöri

Szólj hozzá!

elkészítés

Bulgur

  1. Felkarikázzuk a pórhagymát, kókuszzsíron kicsit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a bulgurt annyi langyos vízzel ami bőven ellepi, ezután jöhet a só, bors.
  2. Fedő alatt lassú tűzön 15-20 percig főzzük, majd hozzáadjuk a petrezselymet, és fedő alatt hagyjuk még egy negyed órát "kihűlni".

Gombapöri

  1. A póréhagymát és a lila hagymát apróra összevágjuk, majd kis olajon kb. 1 dl vízzel megpároljuk.
  2. Ezalatt a gombát meghámozzuk, és kicsit vastagabb szeletekre összevágjuk. Hozzáadjuk, addig pároljuk, míg kicsit összeesik a gomba. Ezután jöhet a fűszerpaprika tűzről levéve, és 2 dl víz hozzáadásával elkeverjük.
  3. Visszahelyezzük a tűzre, és hozzáadjuk a sót, borsot, majd mehet a habarás (tejföl,joghurt, liszt és egy kis víz). Ezután még egy 10 percig kevergetés mellett főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 326
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

AnitaSztaricsek

Mióta szakács: 2020.04.29.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombapaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

759
bulgur 50 dkg
póréhagyma 0.5 db
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
kókuszzsír 3 dkg
víz 7.5 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint
csiperkegomba 1 kg
napraforgó olaj 1 ek
lila hagyma 1 közepes db
póréhagyma 0.5 db
fűszerpaprika 3 teáskanál
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
görög joghurt 2 dl
tejföl 2 dl
víz 4 dl
finomliszt 1.5 ek
petrezselyem 1 csokor