Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gulyás marhalábszárból

Gulyás marhalábszárból
Gulyás marhalábszárból
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kitűnő és nagyon laktató egytálétel.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát megdinszteljük, és hozzáadjuk a felkockázott marhalábszárat. Erős lángon addig keverjük, amíg a hús kiengedi a saját levét.
  2. Gyorsfőzőfedő segítségével kb. 10 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, paprikát, paradicsomot és a többi fűszert is.
  4. Felengedjük a vízzel és még kb. 50 percig közepes lángon főzzük.
  5. Tálaláskor csilivel díszítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 37 884
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Manci Szabó

Mióta szakács: 2014.11.22.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
konyhatechnológia: kukta
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhagulyás, gulyásleves, gulyásleves marhából

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

spenótostészta
spenótostészta Tue, 2015-12-01 22:02

Kedves Manci!
Én már régóta szeretnék egy jó gulyásleves receptet, de ebből sajnos kimaradt, hogy mikor tesszük bele a sárgarépát, a petrezselymet és a zöldjét, valamint a pirospaprikát. Csodálkozom, hogy ezt senki nem vett még észre és így került be a válogatásba. Kérem, írja meg részletesen a receptet! Köszönettel

manci szabó
Manci Szabó / manci szabó Tue, 2015-12-01 23:37

Amúgy a leírás jó, mert kiderül belőle, hogy először a pörköltet készítjük és majd a többi hozzávaló....és még víz, attól függően ki milyen levesesen szereti...

manci szabó
Manci Szabó / manci szabó Tue, 2015-12-01 23:34

Mivel én a pörkölt alapot gyorsfőző-edényben készítem, amikor már majdnem megpuhult a hús- akkor megy bele a többi hozzávaló /krumpli,s.répa,és a többi/ még felengedem vízzel és közepes lángon bejezem a főzést.

312
marhalábszár 1 kg
vöröshagyma 4 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 4 ek
3 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
köménymag 1 kávéskanál
babérlevél 2 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
paprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
újkrumpli 1 kg
ételízesítő 1 kávéskanál
víz 3 l
sárgarépa 1 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
petrezselyem 1 csokor
chili 1 db