Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillkolbászos cukkinicsónakok

Grillkolbászos cukkinicsónakok
Grillkolbászos cukkinicsónakok
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy francia recept alapján darálthús helyett ötletesen grillkolbásszal és fetával töltöttem a cukkinicsónakokat.
Nagyon ízletes, finom vacsora lett belőle.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit alaposan megmossuk, félbevágjuk és hosszan is elvágjuk. Az így kapott 4 cukkiniszeletet forrásban levő vízben 5 perc alatt megpuhítjuk.
  2. Közben pár perc alatt megsütjük a kolbászokat.
  3. A puha cukkiniszeletekből karalábévájóval kikaparjuk a magjukat.
  4. 1-1 kanál mustárral megkenjük a belsejüket, majd sózzuk, borsozzuk őket.
  5. Tűzálló tálat megkenünk olívaolajjal, belerendezzük a mustáros cukkiniket, ráhelyezünk 1-1 szál grillkolbászt, körérendezzük a feta kockákat, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
  6. Tűzálló tálba öntjük a vizet és a cukkinicsónakok köré szórjuk a zöldfűszereket.
  7. 180 fokon 20 perc alatt megsütjük őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 290
elküldve: 0
receptkönyvben: 91
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mignon

Mióta szakács: 2009.04.27.
212 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillkolbásszal töltött cukkini, cukkini grillkolbásszal töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

793
cukkini 1 nagy db
sütnivaló kolbász 20 dkg
mustár 4 ek
feta sajt 10 dkg
füstölt sajt 10 dkg
víz 2 dl
olívaolaj 4 ek
petrezselyem 3 szál
babérlevél 4 db
kakukkfű 1 kk
rozmaring 0.5 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint