Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett kolbász és zöldségek

Grillezett kolbász és zöldségek
Grillezett kolbász és zöldségek
50 perc / előkészület: 5 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma grilleztem. Igaz nem a kertben, s nem a grillkészüléken, hanem grillserpenyőben, de muszáj volt megtennem, mert nagyon ki vagyok éhezve rá.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk, s egy nagy serpenyőbe karikázzuk, melyben kolbászzsír és aprított baconszalonna van. Sózzuk, borsozzuk. Elkezdjük pirítani.
  2. A grillserpenyőbe teszünk kevés kolbászzsírt, majd belehelyezzük a kolbászt, melyet bevagdaltunk, és a zöldségeket. Fűszerezzük, locsolunk rá zsírt, s bekapcsoljuk a tűzhelyt.
  3. Mindkét serpenyőt figyelemmel kísérjük, időnként megforgatjuk a benne lévőket.
  4. Amikor már minden szépen megsült, tálalunk. A tányéron elhelyezzük a grillezett kolbászt, zöldségeket, locsolunk rá chiliszószt, s rakunk mellé ecetes céklát, melyet megszórunk borssal és köménymaggal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 967
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbász és zöldséges grillezve, grillezett kolbász paradicsommal burgonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

831
sütnivaló kolbász 30 dkg
burgonya 4 db
vöröshagyma 1 nagy db
póréhagyma 0.5 db
paradicsom 2 nagy db
hegyes erős paprika 2 db
chili 2 db
bacon 2 szelet
mangalica zsír 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
chiliszósz 1 ek
ecetes cékla 10 dkg