Nosalty Logó

Grillezett füstölt tarja paradicsomszósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Barny
Grillezett füstölt tarja paradicsomszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 469 Kcal
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 4697 Kcal
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 133 Kcal
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3423.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    13 mg
  • Nátrium
    3392 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1664 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 469 Kcal
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    325.7 g

Zsír

  • Összesen
    341.7 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    34236.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    33921 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    369.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    102 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    35 micro
  • β-karotin
    698 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    16640 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 4697 Kcal
  • 31% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    966.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    3 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    4 mg
  • Nátrium
    958 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    470 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 133 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Készítsünk elő egy serpenyőt, és hevítsük fel benne az olajat, pirítsuk át benne a füstölt tarjánkat, majd helyezzük a húst egy mélyebb tepsibe.
  2. A serpenyőnkben pirítsuk le a durvára szeletelt hagymánkat és a zúzott fokhagymánkat. Adjunk hozzá paradicsompürét és negyedelt konzerv paradicsomot. Enyhén pirítsuk tovább, majd adjuk hozzá a finomra vágott kakukkfüvet, bazsalikomot, oreganot és a mustárt mega cukrot. Öntsük fel kb. 1 liter alaplével. Fűszerezzük borssal, és enyhén sózzuk (vigyázzunk, mert a hús is sós!!). Főzzük fel, és dobjuk bele vékonyra szeletelt csípős paprikáinkat.
  3. Öntsük a paradicsomos alapot a húsra, és 160 fokos sütőben 90 percig süssük. Sütés közben a húst néha forgassuk, hogy a lében levő része is pirult színt kapjon
  4. Tálaláskor szeleteljük fel a sültet, és vonjuk be a ragus paradicsomszósszal. Szükség esetén enyhén sűrítsük. Díszítsük friss, durvára vágott petrezselyemmel.
  5. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 4118
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Alacsonyabb hőmérséklet, hosszabb sütés idő szaftosabbá teszi sültjeinket!

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.