Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás szalonnás paradicsomos tészta

Gombás szalonnás paradicsomos tészta
Gombás szalonnás paradicsomos tészta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az a jó a tésztában, hogy szinte bármivel ehető, ezért ha kinyitom a hűtőt, és rádobom az első 3 dolgot, amit találok, mindig finom dolog sül ki belőle. Most is így tettem.:)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkarikázott hagymát forró olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és a felszeletelt gombákat.
  2. Miután összeálltak az alapanyagok, megsózzuk, borsozzuk, hozzáöntjük paradicsompürét, a fűszereket ízlés szerint.
  3. Pár percig kevergetjük, majd hozzáadjuk a tejfölt.
  4. Végül hozzákeverjük az al dente-re főzött spagettit, és jó étvággyal elfogyasztjuk.:)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 157
elküldve: 2
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csanna

Mióta szakács: 2012.06.14.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

már megint solo - paradicsomos tésztás vacsi, gombás tészta paradicsomosan, tejfölös tészta szalonnával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

736
passzírozott paradicsom 3 dkg
gomba 2 közepes db
tejföl 1 ek
füstölt szalonna 2 dkg
lila hagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
rozmaring 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
spagetti tészta 10 dkg