Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazpacho 2.

Gazpacho 2.
Gazpacho 2.
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet itt olvastam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat leforrázzuk, és lehámozzuk. Közben meghámozzuk az uborkát, és kockára vágjuk.
  2. Hozzáadjuk az olívaolajjal leöntött kenyeret, bazsalikomot, chilit, sót, borsot, fokhagymákat, és az egészet összemixeljük.
  3. Hagyjuk lehűlni (kb. 2 óra), és lehet tálalni.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 505
elküldve: 3
receptkönyvben: 137
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

spanyol hideg paradicsomos leves, nyers zöldségleves paradicsommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

251
paradicsom 10 db
kígyóuborka 1 db
kenyér 3 szelet
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint