Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos gazpacho tökmaggal

Ananászos gazpacho tökmaggal
Ananászos gazpacho tökmaggal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon pikáns és különleges, a friss koriander levéltől nagyon gazdag és kicsit keleties ízvilágú lesz.

Remek leves fogyókúrához, méregtelenítéshez, meleg nyáron.

Az ananásznak és uborkának is jó hatása van a szervezetünkre.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ha nincs otthon cayenne bors, lehet akár chilivel vagy jalapeno paprikával is ízesíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes alapanyagot összeturmixoljuk, ha szeretnénk hígítani, 100 %-os ananászlével vagy bármilyen gyümölccsel lehet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 747
elküldve: 0
receptkönyvben: 72
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

uborka-ananász koktél, ananász gazpacho, gazpacho ananásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

178
ananász 1 db
kígyóuborka 1 közepes db
tökmag 5 dkg
zöldhagyma 1 közepes db
lime 1 közepes db
cayenne bors 2 csipet
olívaolaj 2 ek
himalája só 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
koriander 3 ek