Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós gazpacho

Avokádós gazpacho
Avokádós gazpacho
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még soha nem készítettem. Vettem két avokádót, így azonnal az egyiket felhasználhattam ehhez a remek leveshez.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat sütőben vagy grill alatt megsütjük, héjukat lehúzzuk.
  2. Minden alkotórészt összeturmixolunk.
  3. Ha valaki nem szereti, hogy ilyen sűrű, felhígíthatjuk zöldségalaplével.
  4. Legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Minél jobban összeérnek az ízek, annál finomabb lesz.
  5. Zellerlevéllel, koktélparadicsommal, uborkával, pirítóssal díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 935
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: spanyol
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

paradicsomleves zöldségekkel, hideg paradicsomlé

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

110
paradicsom 1 kg
kígyóuborka 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes fej
fokhagyma 5 gerezd
halványító zeller 3 közepes szár
chili 2 db
piros kaliforniai paprika 1 db
tv paprika 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 késhegynyi
avokádó 1 közepes db
lime 2 közepes db