Nosalty Logó

Fűszeres amerikai csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dacota
Fűszeres amerikai csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A rántott csirkéhez

A mártogatós szószhoz

Összesen 834 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A rántott csirkéhez

A mártogatós szószhoz

Összesen 3330 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A rántott csirkéhez

A mártogatós szószhoz

Összesen 149 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2558 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    1459 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 834 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.1 g

Zsír

  • Összesen
    203.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1177 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10232.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    261 mg
  • Kálcium
    1205 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    2654 mg
  • Nátrium
    5835 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.1 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1084.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    397 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    137 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    391 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1464 micro
Összesen 3330 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 149 Kcal

Hozzávalók

A rántott csirkéhez

A mártogatós szószhoz

Elkészítés

A rántott csirkéhez

  1. A csirkecombokat egy lapos tálba tesszük, megszurkáljuk villával, és ráöntjük az írót. legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük letakarva.
  2. Ha letelt az idő kivesszük és lecsöpögtetjük a combokat. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és a sütőporral, majd a combokat előbb a felvert tojásba, utána a fűszeres lisztbe forgatjuk. Ha nem fogná be mindenhol, akkor kétszer panírozzuk.
  3. Közepes lángon felforrósítjuk az olajat, és gyakran forgatva 8-10 perc alatt megsütjük a combokat.

A mártogatós szószhoz

  1. Az uborkát apróra vágjuk. Az összes többi hozzávalót kikeverjük, az uborkát beleszórjuk, és a csirkéhez kínáljuk Jót tesz neki pár óra a hűtőben!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 230
  • Össznézettség: 21523
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Amerika déli államainak válasza a vasárnapi rántott csirkére!

Hozzászólások

Hozzávalók

A rántott csirkéhez

A mártogatós szószhoz

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek