Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogasfilé tárkonyos vegyes gombával

Fogasfilé tárkonyos vegyes gombával
Fogasfilé tárkonyos vegyes gombával
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én főtt krumplit készítettem hozzá, de akár rizzsel is lehet fogyasztani. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat szeletekre vágjuk, és befűszerezve a hűtőszekrénybe tesszük.
  2. Megtisztítjuk és megmossuk a zöldségeket. A pórét karikákra, a gombát cikkekre vágjuk.
  3. A vajon megfuttatjuk a pórét, hozzáadjuk a gombát, és megpirítjuk.
  4. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tárkonyt, kevés vízzel összeforraljuk.
  5. A halakat megforgatjuk a morzsában, és forró olajban megsütjük.
  6. A kész halra rátesszük a gombát, 1-2 perc alatt összemelegítjük, hogy ízletesebb legyen.
  7. Főtt krumplival tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 320
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

kicsivirág

Mióta szakács: 2013.03.14.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres fogasfilé, fűszeres fogasfilé gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

668
fogas 75 dkg
burgonya 5 db
póréhagyma 1 db
gomba 40 dkg
vaj 3 dkg
zsemlemorzsa 3 dkg
napraforgó olaj 2 dl
tárkony 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint