Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Finomfőzelék Palanettől

Finomfőzelék Palanettől
Finomfőzelék Palanettől
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bevallom, én annak idején, még a menzán is szerettem a finomfőzeléket, mert édes volt.

Édes, híg és jó sok!

Tartalmasnak semmiképpen nem nevezném a békebeli verziót, de nevéhez hűen, számomra tényleg finom volt.

Paleós változata szerintem egyszerűbb, laktatóbb, és nem kell keresni benne az „anyagot”, mert bőven ott van az!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat felaprítjuk, és feltesszük főzni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Sózzuk, és natúr ételízesítővel is megszórjuk.
  2. Ha a nagyja vizet elforrta, kb. a felét kivesszük belőle, botmixerrel pépesítjük, óvatosan visszaöntjük, majd egy utolsót forralunk rajta.
  3. Zöldséges húspogácsa mellé kínáltam.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 450
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Palanett

Mióta szakács: 2016.05.09.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paleo főzelék, édesburgonya-főzelék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

74
édesburgonya 1 db
petrezselyem 1 szál
sárgarépa 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
zeller 1 kis db
karalábé 1 kis db
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
víz 7 dl