Nosalty Logó

Finomfőzelék sült csirkecombokkal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Almási Zsófia
Finomfőzelék sült csirkecombokkal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 850 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1702 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 94 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    984.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    310 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 850 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.4 g

Zsír

  • Összesen
    96.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1968.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    608 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    621 mg
  • Nátrium
    578 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    358 micro
Összesen 1702 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 94 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olívaolajat összekeverjük a csirke fűszerkeverékkel, és jól belemasszírozzuk a combokba. Lefedve először megpuhítjuk, majd ha jó puha, akkor átrakjuk őket a tepsibe, és tovább sütjük őket, míg szép pirosak nem lesznek.
  2. A franciasaláta alapot margarinon megpároljuk, cukrozzuk, vegetázzuk picit, és ha megpuhultak a zöldségek, felöntjük a tejjel, és ha felmelegedett, behabarjuk a liszttel, és kész a finomfőzelék.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 76
  • Össznézettség: 45099
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Almási Zsófia 16 recept

A szilveszterről megmaradt franciasaláta alapból találtam ki ezt ebédre. :)

Hozzászólások

rox

szia Zsófi! a "behabarjuk a liszttel" az azt jelenti, hogy nem kell elkeverni tejfölben, csak rászórni a fözelékre és elekverni, egy rottyantás és kész? köszi a választ ! rox

Almási Zsófia

Szija Rox ! a behabarást Én úgy csinálom,hogy 1-max 2 ev?kanál liszthez rakok a f?zelék meleg tejéb?l,és úgy kavarom ki csomómentesre,és aztán öntöm bele a f?zelékbe ! :) és aztán a rotty,és kész...

Naschkatze

Kedves Zsófi! Ez volt életem eddigi legfinomabb finomf?zeléke, illetve az els? sikeres rántásom, eddig sosem sikerült a megfelel? állagot elérnem. Köszönöm! :) Ezt a fajta rántási metódust bármilyen (lisztes rántással készül?) f?zeléknél lehet alkalmazni? (az olajon lepirítós-vízzel felönt?s változat helyett) Köszönettel: Nasicica

Naschkatze

Kedves Zsófi! Ez volt életem eddigi legfinomabb finomf?zeléke, illetve az els? sikeres rántásom, eddig sosem sikerült a megfelel? állagot elérnem. Köszönöm! :) Ezt a fajta rántási metódust bármilyen (lisztes rántással készül?) f?zeléknél lehet alkalmazni? (az olajon lepirítós-vízzel felönt?s változat helyett) Köszönettel: Nasicica

Almási Zsófia

Szija Cica ! :) Nagyon örülök a sikerednek ! :) Én igen,ezt szoktam minden ilyen tejjel készül? f?zeléknél,mint pl a borsó,vagy répa vagy jelen esetben a finom ! :) Az "olajon lepirítós-vízzel felönt?s" rántást,inkább leveseknél alkalmazzák....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek