r
Nosalty Logó

Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 212 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184 g

Zsír

  • Összesen
    200.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    859 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7438.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    2163 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    2298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    889.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1675 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    471 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184 g

Zsír

  • Összesen
    200.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    859 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7438.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    2163 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    2298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    889.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1675 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    471 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    522.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

fasírt

töltelék

Elkészítés

fasírt

  1. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olaj felén megdinszteljük.
  2. A darálthúshoz hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, a kinyomkodott kenyérszeleteket, a tojást és a lisztet. Sózzuk-borsozzuk, meghintjük pirospaprikával.
  3. Kis gombócokat formálunk a masszából, a közepükbe mélyedéseket alakítunk ki az ujjunkkal, majd beleforgatjuk zsemlemorzsába.
  4. A maradék olajjal vékonyan kikent tepsibe sorakoztatjuk a fasírtokat, és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

töltelék

  1. A tejfölt a reszelt sajttal és az apróra vágott kaporral összekeverjük.
  2. A fasírt mélyedéseit betöltjük a masszával és további 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 316
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve
Salamon Csilla 1202 recept

Hozzávalók

fasírt

töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek