Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Ma megsütöttem,nagyon finom,az ízhatás mennyei mondhatom!
A csokimázt Én már nem tettem rá de Nekem így tökéletes.
Epres puding helyett vanilliást használtam.Biztos hogy többször is meg fogom sütni.
Köszönöm szépen!
Kedves panduska!
Nagyon szívesen! :-) Nem fogjátok megbánni, tőlem azóta is követelik a barátok :-D
(Egy kis tanács: ha az epred nagyon lédús, "vízes", mikor leturmixolod egy icipicivel tehetsz több pudingport bele mikor összefőzöd, vagy a másik dolog, hogy ahogy írtam lentebb mikor kész a krém beteheted rövid időre a hűtőbe, hogy biztos szilárd legyen.
Nekem nem kellett, se több pudingpor, se hűtőbe rakni,teljesen jó volt az állaga, csak egy ötlet ha mégis úgy látod. Hisz nem minden eper ugyan olyan állagú és lédús! )
Remélem nektek is ízleni fog!
Üdv: Alkonyat
A tésztája isteni finom. A hab egy kicsit édes, de majd legközelebb javítok rajta. A csoki sajnos elolvasztotta a tetejét, és a fele krémmel együtt lefolyt az oldalán... :((((( Még abban bízok, hogy holnapra a hűtőbe megdermed rendesen. :)
Nekünk kellett a krémbe a cukor,mert elég savanykás volt az eprünk, de azért írtam, hogy attól függően, hogy mennyire édes vagy savanykás a gyümölcs. :-)
Nekem, jó kis hab állagúan kenhető volt a krém és nem olvasztotta meg a csoki.
Esetleg, ha még megcsinálod majd úgy csináld, hogy tedd hűtőbe kicsit a tésztát rajta a krémmel, hogy biztosan szilárd legyen és utána kend rá a csokit.
Szép hétvégét!
Üdv: Alkonyat
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Epres Milka jobban is illene hozza, mert a Brownie-hoz semmi koze, mivel az kakaoport nem csak jo sok magas kakao tartalmu csokit es minimalis lesztet tartalmaz. De ki fogom probalni, mert fincsi lehet!!! Koszi a receptet!
Nem rossz szandek vezerelt es nem is biralat volt!!!
Igen, tudom mire gondolsz.
Készítettem már én is brownie-t, csokival kevés liszttel. :-)
Ez egy másik variációja, de így is isteni finom puha "csokis" a tésztája.
Üdv: Alkonyat
Bocsi, már oda is írtam.25 dkg liszt.
A barátok azt mondták olyan mint az epres milka, nálunk nagy sikert aratott, remélem nektek is ízleni fog.
Üdv: Alkonyat
Hozzászólások (39)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. április 26-án kiemeltük cikkünkben: Ezek a legjobb hónapvégi ajánlatok az Aldiban, Lidlben és Tescóban
Üdvözlettel, NoSalty
Köszönöm szépen ezt az isteni receptet! Nagy siker mindig mikor megsütöm! Valamilyen más gyümölccsel szoktátok sütni? :)
Kedves Dittus!
Örülök, hogy ilyen nagy sikere van!
Őszibarack befőttel csináltam mèg, úgy is finom volt.
Szép napot!
Üdv: Alkonyat
Nagyon finom es latvanyos! Tortaformaban keszitettem el es a kozepebe is tettem epres kremet. Koszonom a receptet! :)
Kedves Melinda!
Biztos még finomabb volt, hogy a középen is volt krém.
Örülök, hogy ízlett.
Köszönöm a visszajelzést.
Üdv: Alkonyat
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Betartottam a recept utasításait és isteni lett! Köszönjük! A piskótát más sütikhez is fel fogom használni. :-)
Kedves Zsozsoka!
Örülök, hogy ízlett! :-)
Köszönöm a visszajelzést!
Szép napot!
Üdv: Alkonyat
sajnos nem az olcsó sütik közé tartozik!! De annyira jól néz ki hogy megcsinálom! ;)
Örülök, hogy tetszik! Biztos nem fogod megbánni, ha elkészíted. :-)
Szép napot!
Üdv: Alkonyat
Nagyon jól néz ki,ment a szavazat!
Aranyos vagy!
Köszönöm :-)
Ma megsütöttem,nagyon finom,az ízhatás mennyei mondhatom!
A csokimázt Én már nem tettem rá de Nekem így tökéletes.
Epres puding helyett vanilliást használtam.Biztos hogy többször is meg fogom sütni.
Köszönöm szépen!
Kedves Erika!
Örülök, hogy ízlett és köszönöm a visszajelzést!
Szép napot!
Üdv: Alkonyat
Köszönet a receptért nagyon guszta .Pénteken jönnek fiamék ezt fogom elkesziteni.:)
Kedves panduska!
Nagyon szívesen! :-) Nem fogjátok megbánni, tőlem azóta is követelik a barátok :-D
(Egy kis tanács: ha az epred nagyon lédús, "vízes", mikor leturmixolod egy icipicivel tehetsz több pudingport bele mikor összefőzöd, vagy a másik dolog, hogy ahogy írtam lentebb mikor kész a krém beteheted rövid időre a hűtőbe, hogy biztos szilárd legyen.
Nekem nem kellett, se több pudingpor, se hűtőbe rakni,teljesen jó volt az állaga, csak egy ötlet ha mégis úgy látod. Hisz nem minden eper ugyan olyan állagú és lédús! )
Remélem nektek is ízleni fog!
Üdv: Alkonyat
A krém hozzávalóinak nincs megadva a mennyiségei. Azért megcsinálom.
Minden meg van adva.
Fel van sorolva a tészta hozzávalói alatt.
Szia Niki!
Nyomtam egy képzeletbeli nagy like-ot a sütidre!
Annyira guszta, nagyon megtudnám most ( is ) enni! :-)))
puszi-pacsi :-) Vici
Szia Vici!
Köszi a like-ot ;-)
Tényleg nagyon finom volt, még most is emlegetik az ismerősök.
pacsi-puszi neked is :-D
Fantasztikus!:)
Csodás, köszönöm...:)
Éva-Anyóca
Köszi! :-D
Szívesen!
Üdv: Alkonyat
Köszönöm, az előbb vettem ki a sütőből, naggggyon finom a tésztája!!!!! Köszi a receptet!
Szívesen! :-) Örülök, hogy ízlik!
Kellemes hétvégét!
Üdv: Akonyat
A tésztája isteni finom. A hab egy kicsit édes, de majd legközelebb javítok rajta. A csoki sajnos elolvasztotta a tetejét, és a fele krémmel együtt lefolyt az oldalán... :((((( Még abban bízok, hogy holnapra a hűtőbe megdermed rendesen. :)
Nekünk kellett a krémbe a cukor,mert elég savanykás volt az eprünk, de azért írtam, hogy attól függően, hogy mennyire édes vagy savanykás a gyümölcs. :-)
Nekem, jó kis hab állagúan kenhető volt a krém és nem olvasztotta meg a csoki.
Esetleg, ha még megcsinálod majd úgy csináld, hogy tedd hűtőbe kicsit a tésztát rajta a krémmel, hogy biztosan szilárd legyen és utána kend rá a csokit.
Szép hétvégét!
Üdv: Alkonyat
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Köszönöm! :-)
A hozzávalók között még mindig nem látszik a 25 dkg liszt... :)
Biztos nagyon finom..el fogom készíteni :)
Pedig odaírtam, biztos kell neki egy nap, hogy frissüljön a recept. :-)
Epres Milka jobban is illene hozza, mert a Brownie-hoz semmi koze, mivel az kakaoport nem csak jo sok magas kakao tartalmu csokit es minimalis lesztet tartalmaz. De ki fogom probalni, mert fincsi lehet!!! Koszi a receptet!
Nem rossz szandek vezerelt es nem is biralat volt!!!
Igen, tudom mire gondolsz.
Készítettem már én is brownie-t, csokival kevés liszttel. :-)
Ez egy másik variációja, de így is isteni finom puha "csokis" a tésztája.
Üdv: Alkonyat
Látom már a méretet! Köszönöm!
Szívesen! :-)
Igen, a tepsi méretét kérjük!
Tepsiméret?
32x24 cm
SOS: mennyi liszt kell a tésztába? Holnap sütném :) köszönöm!!!
Bocsi, már oda is írtam.25 dkg liszt.
A barátok azt mondták olyan mint az epres milka, nálunk nagy sikert aratott, remélem nektek is ízleni fog.
Üdv: Alkonyat