Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csopaki aprópecsenye Inom konyhájából

Csopaki aprópecsenye Inom konyhájából
Csopaki aprópecsenye Inom konyhájából
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy Verő Juli recept, 4 főre ugyan, de nálunk ez minimum dupla kell, hogy legyen mennyiségben. Hasonlít a brassóihoz, egy kicsit "felturbózva" gyakorlatilag ugyanaz. A képen látható pecsenye csirkecombból készült. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a szintén apróra vágott vöröshagymát.
  2. A csíkokra vágott húst hozzákeverjük, majd 20 percig erős lángon pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a zöldborsót, ízesítjük.
  4. Megszórjuk a petrezselyemzölddel, beletesszük a szeletelt paprikát, paradicsomot és a feldarabolt fokhagymát.
  5. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 894
elküldve: 2
receptkönyvben: 151
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: -

szakács

"Inom"

Mióta szakács: 2012.11.24.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás-borsós aprópecsenye, zöldborsós-gombás aprópecsenye, sertés aprópecsenye gombával és zöldborsóval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

360
sertéslapocka 40 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
gomba 5 dkg
zöldborsó 5 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 1 csokor
zöldpaprika 1 db
paradicsom 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint