r
Nosalty Logó

Csőben sült bolognai spaghetti vörösborral

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Csőben sült bolognai spaghetti vörösborral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1112 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2223 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2416.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    399 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    887 mg
  • Nátrium
    812 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    516.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    810 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5091 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 1112 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.6 g

Zsír

  • Összesen
    78.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4833.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    798 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1773 mg
  • Nátrium
    1623 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1033.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    737 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    323 micro
  • β-karotin
    1621 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    10183 micro
  • Lut-zea
    663 micro
Összesen 2223 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    666 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. A hagymákat aprítjuk, a gombát, paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
  3. Egy serpenyőben elkészítjük a ragut. Olajon megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük. A felét kivesszük, félretesszük.
  4. Majd hozzáadjuk a húst és a darabolt bacont, amikor a hús már fehér, s a bacon is megsült, belerakjuk a paprikát, paradicsomot, utánfűszerezzük, beleöntjük a chiliszószt és a vörösbort.
  5. Lereszeljük a sajtot.
  6. Amikor a tészta már al dente megfőtt, leszűrjük, és a raguhoz keverjük.
  7. A tésztát áttesszük egy szögletes tűzálló edénybe, s berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
  8. Tálaláskor négyzetesen felszeleteljük. Két darabot egy tányérra helyezünk, rakunk rá és mellé gombát, olívabogyót, koktélparadicsomot. Locsolunk rá és a tányérra ketchupot, szórunk rá sajtot.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 933
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvelem az olasz tésztákat, a Spaghetti Bolognese az egyik kedvenc. Sajnos a bazsalikom nem bírta a törődést, így szárított bazsalikomot kellett használnom, s elmaradt egy szép csúcs is a díszítésnél.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek