Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeraguleves újratöltve

Csirkeraguleves újratöltve
Csirkeraguleves újratöltve
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha leves és főétel a menü, a főételt már alig bírjuk megenni, de ez kettő az egyben ;)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk és felaprítjuk (kivéve a kelbimbót).
  2. A vöröshagymát megpirítjuk az olajon, rányomjuk a fokhagymát, és néhány perc után hozzáöntjük a felkockázott csirkemellet. Addig pirítjuk, amíg barnás színe nem lesz.
  3. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, és beletesszük az összes zöldséget. Fedővel lefedjük, és hagyjuk főlni, amíg minden meg nem puhul. Időközben bele szórjuk a tárkonyt, petrezselymet és az ételízesítőt. Legvégén hozzáöntjük a tejszínt, és pár percet forraljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 378
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Eszti reform konyhája

Mióta szakács: 2017.11.24.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

raguleves gazdagon

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
kókuszolaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
csirkemell filé 1 db
karalábé 1 közepes db
zeller 1 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 2 kis db
kelbimbó 10 db
petrezselyem 2 teáskanál
tárkony 1 teáskanál
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 2.5 dl
víz 1.5 l