Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős-mentás húsgombóc chiliszószos uborkasalátával

Csípős-mentás húsgombóc chiliszószos uborkasalátával
Csípős-mentás húsgombóc chiliszószos uborkasalátával
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük, ha friss, szeretjük, ha csípős, szeretjük, ha chiliszószos, és szeretjük, ha húsgombóc.  

hozzávalók / 2 adag

Húsgombóc

Saláta

Szólj hozzá!

elkészítés

Húsgombóc

  1. A hagymát, fokhagymát, jalapeñot felaprítjuk, majd jól összedolgozzuk a hússal és a többi hozzávalóval.
  2. Muffin sütőbe töltjük a húspogácsákat, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük (ki mennyire átsütve szereti), időnként megforgatjuk. Ha sok levet ereszt, a levet leöntjük róla.

Saláta

  1. Az uborkát megmossuk, zöldséghámozóval nagyon vékony lapokra szeleteljük.
  2. Beleforgatjuk a chiliszószba, meglocsoljuk fél citrom levével, és finoman megszórjuk mentával.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rekalein

Mióta szakács: 2014.02.09.
27 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

jalapeños húsgombóc chiliszószos uborkasalátával, muffin sütőben sült húsgolyó, csípős húsgolyó mentás-chiliszószos uborkasalátával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

268
darált marhahús 250 g
újhagyma 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
jalapeño 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
fahéj 1 teáskanál
menta 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
kígyóuborka 1 db
chiliszósz 1 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
menta 0 ízlés szerint