Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Korhely gulyás csicseriborsóval

Korhely gulyás csicseriborsóval
Korhely gulyás csicseriborsóval
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vitaminbombát akartam készíteni a megfázásos időre, ez sikeredett. Valami isteni lett!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés kacsazsíron megpirítjuk a kockára vágott hússal.
  2. Fűszerezzük a levest, karikára vágjuk a répát, zellert, és belereszeljük a fokhagymát.
  3. Felöntjük vízzel, és félig puhára pároljuk.
  4. Amikor már majdnem jó, mehet bele a káposzta és a csicseriborsó (én konzervet használtam), kelbimbó.
  5. Ezt követően ízlés szerint még fűszerezzük (erős paprika, stb.), majd tejföllel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 191
elküldve: 2
receptkönyvben: 56
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: újév, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicseriborsós korhelyleves, káposztás leves sertéshússal és csicseriborsóval, sertéshúsos káposztaleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Mon, 2014-09-29 11:27

Ez egy nagyon jó kis recept és nem mellesleg igen finom is!

908
sertéscomb 50 dkg
sárgarépa 2 közepes db
halványító zeller 1 közepes szár
csicseriborsó 15 dkg
savanyú káposzta 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
kelbimbó 10 dkg
tejföl 100 g
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
víz 1 l