r
Nosalty Logó

Chilis-mézes sertéscomb

mandyzs
Chilis-mézes sertéscomb
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Hús előkészítése

Chilis-mézes máz

412
Kalória
28.6g
Fehérje
29.4g
Szénhidrát
19.5g
Zsír
158g
Víz
123.8g
Koleszterin
685.3mg
Élelmi rost
12g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Hús előkészítése

Chilis-mézes máz

Összesen 412 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Hús előkészítése

Chilis-mézes máz

Összesen 1641 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Hús előkészítése

Chilis-mézes máz

Összesen 171 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    28.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    623.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    322 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    158 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 412 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    114.5 g

Zsír

  • Összesen
    77.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    495 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2495.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    1290 mg
  • Nátrium
    724 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    117.5 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    631.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    503 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 1641 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    261.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    380 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 171 kcal

Elkészítés

Hús előkészítése

  1. A húst 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
  2. A bunda hozzávalóit összekeverjük.
  3. A húskockákat megforgatjuk a palacsintatészta sűrűségű bundában, és forró olajban kisütjük.
  4. A megsült husikról a felesleges olajat leitatjuk.

Chilis-mézes máz

  1. A máz hozzávalóit összekeverjük, ha nagyon sűrű, pár kanál vízzel hígítjuk.
  2. A kisült húst beleforgatjuk a mázba.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 20 p

Tavaly nemzetek konyhája hónapokat rendeztünk a barátainkkal. A távol-keleti ízvilágot én próbáltam meg az asztalra varázsolni, és kis utánajárás után sikerült megszereznem ennek a közkedvelt és nagyon finom pikáns étel receptjét.

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...