r
Nosalty Logó

Satay csirke klaukara konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
klaukara
Satay csirke klaukara konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 570 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1139 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1878.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    588 mg
  • Nátrium
    1061 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 570 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.8 g

Zsír

  • Összesen
    60.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    329 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3757.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    1176 mg
  • Nátrium
    2122 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    439.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    419 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 1139 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.1 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    313 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük, a nyársakat 1 órára vízbe vagy fehérborba áztatjuk.
  2. A csirkemellfiléket kockákra vágjuk.
  3. Az összes többi hozzávalót a mézkivételével egy mixer segítségével egyneműsítjük, ha túl sűrű, vízzel hígítjuk.
  4. A szószba forgatjuk a csirkét, sózzuk, és a nyársra húzzuk őket. Bekenjük a maradék szósszal, meglocsoljuk olívaolajjal, és tepsiben oldalanként 7-8 percig sütjük.
  5. Ezután kevés mézzel bekenjük a húst, és további 3 percig sütjük grill fokozaton, hogy a méz karamellizálódjon kicsit.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1957
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
klaukara 27 recept

Jamie Oliver gyors verziója. Lehet a húst előtte a szószban pár óráig pácolni is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?