Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis-babos makaróni

Chilis-babos makaróni
Chilis-babos makaróni
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valamit gyorsan kellett főznöm, de sajnos alig volt valami otthon. És ezt dobtam össze hirtelen. Olyan finom lett, hogy azóta már többször is megcsináltam, de olyan finomra nem sikerült azóta sem, mint először.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben főzzük ki.
  2. A vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát az olajon megpároljuk, majd a félbevágott és felkarikázott virslit megpirítjuk rajta egy kicsit.
  3. Fűszerezzük, beleöntjük a chilis babkonzervet, majd felöntjük a paradicsomlével, hozzáadjuk a cukrot.
  4. Kb 20 percig főzzük.
  5. Majd a tésztára szedjük, és megszórjuk a reszelt sajttal.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 832
elküldve: 4
receptkönyvben: 95
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

erikamama

Mióta szakács: 2012.05.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

virslis-babos makaróni, paradicsomos-babos tészta, makaróni chilis babos-paradicsomos mártással és virslivel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1069
paradicsomlé 500 ml
cukor 0.5 teáskanál
vörösbab 400 g
virsli 140 g
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
makaróni 500 g
trappista sajt 10 dkg