Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis bab angie konyhájából

Chilis bab angie konyhájából
Chilis bab angie konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel az interneten nem találtam kedvemre való (alappor nélküli) receptet, így elkészítettem a sajátomat! Párom azóta csak ezt hajlandó megenni :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát és a lilahagymát összevágjuk (én nem szoktam apróra), és a zsíron üvegesre pároljuk a legalacsonyabb fokozaton.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott sertéshúst. Majd rögtön hozzákeverjük az apróra vágott csilipaprikát és fokhagymát.
  3. Ha a hús kifehéredett, belerakjuk a mexikói keveréket, a sót, a borsot, a fűszerpaprikát és az oregánót, majd annyi vizet öntünk rá, hogy pont elfedje. Kis lángon fedő alatt pároljuk, időnként ránézünk.
  4. Ha a hús már majdnem jó, hozzáadjuk a ketchupot, elkeverjük, majd ismét fedő alá rakjuk. Ha kevés a víz alatta pótoljuk.
  5. Ha a hús megfőtt, belekeverjük a két konzerv vörösbabot, és összeforraljuk.
  6. Frissen sült házi kenyérrel tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 124
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

angie0221

Mióta szakács: 2014.01.21.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

IGAZI Chilisbab alappor nélkül egyszerűen, chilis babos egytálétel, sertéshúsos chilis bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1024
sertéscomb 80 dkg
mangalica zsír 3 ek
vöröshagyma 1 nagy fej
lila hagyma 2 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
chili 5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
oregánó 0 ízlés szerint
ketchup 3 ek
vörösbab 500 g
mexikói keverék 400 g
víz 2 dl