Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vega chilis bab tacoba töltve

Vega chilis bab tacoba töltve
Vega chilis bab tacoba töltve
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fogyasztható önmagában egytálételként is, de kiváló tortillatekercsbe vagy tacoba töltve. Egyszerű, praktikus, gyors vacsora a rohanó hétköznapokban.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megpirított hagymához hozzáadjuk az apró kockákra vágott laskagombát.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a mexikói chilis bab alapport.
  3. Tovább pároljuk, amennyiben szükséges kevés vizet adunk hozzá, de a gomba is elegendő vizet enged ki, ezért figyeljünk, hogy ne adjunk hozzá sok vizet.
  4. Kb. 20 perc alatt kis lángon puhára pároljuk. Többször keverjük át, hogy ne süljön le.
  5. A végén hozzáadjuk a bab- és kukoricakonzervet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 19
össznézettség: 8 690
elküldve: 4
receptkönyvben: 67
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsmentes chilis bab

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

501
laskagomba 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
vörösbab 250 g
csemegekukorica 250 g
mexikói alap 10 g
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tortilla lap 4 db