Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyakrémleves 13. - garnélával

Burgonyakrémleves 13. - garnélával
Burgonyakrémleves 13. - garnélával
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, laktató leves.
A WeightWatchers diéta keretén belül használom, tökéletes ebéd, egy adag belőle csupán 8 pont.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát 1 teáskanál olajon mzuk, majd a hagymához adjuk, 1 percig fedő alatt pároljuk.
  2. Felöntjük a húslevessel, és a krumplit puhára főzzük.
  3. Rúdmixerrel pépesítjük, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. 1 teáskanál ecetet és (ízlés szerint) őrölt szerecsendiót adunk hozzá.
  5. Beletesszük a garnélákat, és 10 percig kavargatva főzzük.
  6. Beletesszük a tejfölt, és csomómentesre keverjük.
  7. Metélőhagymával megszórva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 404
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

blanche23

Mióta szakács: 2011.05.06.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves

egyéb elnevezések

diétás krumplileves garnélával, tejfölös krémleves burgonyából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

420
vöröshagyma 1 kis fej
burgonya 4 közepes db
alaplé 350 ml
garnéla 50 g
tejföl 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
ecet 1 kk
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint