r
Nosalty Logó

Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Bundás csirkemell édes-savanyú szósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 618 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 2475 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A pácoláshoz

A szószhoz

A tésztához

Összesen 84 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2802.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    537 mg
  • Nátrium
    2055 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    401.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    524 micro
  • β-crypt
    118 micro
  • Likopin
    1357 micro
  • Lut-zea
    177 micro
Összesen 618 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    210.6 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    764 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11211.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    377 mg
  • Foszfor
    2148 mg
  • Nátrium
    8220 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.1 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1606.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    539 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    296 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    149 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    2098 micro
  • β-crypt
    473 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    707 micro
Összesen 2475 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    182 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 84 Kcal

Elkészítés

A pácoláshoz

  1. A csirkemellet kisebb, vékony szeletekre vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, és beleforgatjuk a húst. Néhány órára a hűtőbe tesszük. (Akár előző este is elkészíthetjük, annál porhanyósabb lesz). Aszószhoz a hagymát és a paprikákat szeletekre vágjuk, és olajon megpároljuk, ízesítjük, majd beleöntjüka levest.A kompótot kis szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk. Az étkezési keményítőt kevés hideg vízben elkeverjük, és a szószhoz öntjük, felforraljuk. A tésztához atojássárgáját a többi hozzávalóval összekeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és belekeverjük. A pácolt húst beleforgatjuk a tésztába, és olajban kisütjük. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 10290
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nem volt otthon más kompótom, csak házilag eltett birsalma befőttem, de azzal is szuper lett.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek