r
Nosalty Logó

Bolognai torta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Regnum
Bolognai torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3660 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1706.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    501 mg
  • Nátrium
    790 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    2288 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    16211 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    228.7 g

Zsír

  • Összesen
    98 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10238.8 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    518 mg
  • Kálcium
    1327 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    569 mg
  • Foszfor
    3006 mg
  • Nátrium
    4737 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    441.9 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1439.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1701 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    26 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    77 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1336 micro
  • Kolin:
    638 mg
  • Retinol - A vitamin:
    348 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    13727 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    97266 micro
  • Lut-zea
    633 micro
Összesen 3660 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    603 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4275 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 161 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit a csomagon lévő utasítás alapján kifőzzük, és leszűrjük.
  2. Az olívaolajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát és a darált húst. 1-2 percig nagy lángon keverjük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt, a vörösbort és az összes fűszert. Kb. fél óra alatt készre főzzük.
  3. Ha elkészült, összeforgatjuk a kifőtt spagettitésztával.
  4. Egy 20 cm-es tortaformát kivajazunk, és beleöntjük a bolognai tésztát.
  5. A tetejére helyezzük a széttépkedett mozzarellát.
  6. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, míg kicsit összeáll, és a sajt szépen megpirul a tetején.
  7. Kivesszük, 10 percig állni hagyjuk, majd levesszük a tortaforma karimáját, és tortaszerűen szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 6906
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc tésztánk ezúttal jópofa, torta alakban született újjá!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk