r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti zora konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
zora
Bolognai spagetti zora konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 975 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3897 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 160 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.2 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1880 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    350 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    765 mg
  • Nátrium
    474 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    356.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    450 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    1242 micro
  • β-karotin
    3370 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7348 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 975 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    228.7 g

Zsír

  • Összesen
    131 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    535 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7519.8 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    527 mg
  • Kálcium
    1400 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    556 mg
  • Foszfor
    3061 mg
  • Nátrium
    1896 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    444.5 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1425.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1800 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    84 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1377 micro
  • Kolin:
    652 mg
  • Retinol - A vitamin:
    471 micro
  • α-karotin
    4970 micro
  • β-karotin
    13480 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    29390 micro
  • Lut-zea
    803 micro
Összesen 3897 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    203 micro
  • β-karotin
    550 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1199 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 160 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répát, zellert, hagymát lereszeljük, a gombát felszeleteljük.
  2. Az olajon megpirítjuk a felkockázott szalonnát, majd rádobjuk a zöldségeket a fokhagyma kivételével, és ezt is egy kicsit megpirítjuk.
  3. Majd a husit is ráöntjük, fűszerezzük, és felöntjük a husi levessel.
  4. Belekeverjük a sűrített paradicsomot, és az egészet jól elkeverjük. Bő fél órát főzzük fedő alatt, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, őrölt oregánót, pici őrölt borsot, és ha kell, még sózzuk. Ha sűrűre szeretnénk a mártást, nagy gázra tesszük, és elforraljuk a levét.
  5. Spagettit főzünk hozzá, és reszelt sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 35 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 8673
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nálunk ez a változat jött be a legjobban, millió fajtát kipróbáltam már.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?