r
Nosalty Logó

Bistro saláta grillezett rákfarokkal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Friedrich Antal
Bistro saláta grillezett rákfarokkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 552 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2212 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 174 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2106.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    1258 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    206.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    226 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    334 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    286 micro
Összesen 552 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    103.5 g

Zsír

  • Összesen
    158.9 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8427.4 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    1349 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    1555 mg
  • Nátrium
    5031 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    827.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    903 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    434 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    791 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1335 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1146 micro
Összesen 2212 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 174 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rákot megpucoljuk, félig bevágjuk, és forró vajon megsütjük, ha kész, fűszerezzük, sóval, fehérborssal, citromlével.
  2. A jégsalátát apró kockára vágjuk, a parmezán sajtot durva reszelőn lereszeljük, a kenyérkockát a rák után maradt vajon megpirítjuk.
  3. Elkészítjük az öntetet, a majonézbe belekeverjük a fűszereket, ízesítőket, tejszínt, sót, borsot, chilit, citromlét, mustárt.
  4. A salátába beleforgatjuk az öntetet, megszórjuk a kenyérkockával, sajttal, és tetejére rakjuk a rákokat.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 713
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bistro saláta grillezett rákfarokkal
Friedrich Antal 76 recept

A bistro ételek között a saláták kiemelt helyet kapnak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek