r
Nosalty Logó

Barbár csirke

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Judit69
Barbár csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Szósz

Továbbá

Összesen 660 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Szósz

Továbbá

Összesen 2641 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Szósz

Továbbá

Összesen 159 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    37.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    822.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    270.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    190 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    591 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    856 micro
Összesen 660 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    150.8 g

Zsír

  • Összesen
    195.4 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    963 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3288.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    391 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1628 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1081.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    772 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    761 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    468 mg
  • Retinol - A vitamin:
    573 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2364 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3425 micro
Összesen 2641 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    208 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

Szósz

Továbbá

Elkészítés

Szósz

  1. A sört összekeverjük a narancshéjjal, a hagymával és a fűszerekkel.
  2. Simára keverjük a tejszínt a keményítővel.

Továbbá

  1. A combok mindkét oldalát sóval alaposan bedörzsöljük, és megszórjuk borssal. Egy nagyobb serpenyőben a felhevített vajas olajon átpirítjuk a fokhagymát, majd kivesszük, és félretesszük.
  2. A combokat ezután a serpenyőbe helyezzük, és mindkét oldalukat alaposan átpirítjuk ~ kb. 30 perc.
  3. A húsra ráöntjük a fűszerekkel összekevert sört, visszadobjuk a fokhagyma gerezdeket, és így főzzük még kb. 15 percig.
  4. Ezután ráöntjük a tejszínnel elkevert keményítőt, és összeforraljuk. Szükség eseten még sózzuk, borsozzuk, végül megszórjuk aprított petrezselyemmel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1295
  • Tegnapi nézettség: 17
  • 7 napos nézettség: 95
  • Össznézettség: 159495
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barbár csirke
Judit69 176 recept

A barbár elnevezés ugyan a sörre utal, de tényleg barbárra sikerült ez a csirke. Mint tudjuk, minden sörnek megvan a maga íze, színe és illata - nos ez a sör mézzel ízesített, enyhén karamelles ízvilágú, némi narancshéjas fanyarsággal, mély narancssárgás, borostyán színnel. Az igaz, hogy az árát is borsosan mérik, de nagyon finom. A szószban visszaköszön a sör zamata, a narancs és a fűszerek kellemes aromája. A csirkés ragut főtt tésztával kínáltam.

Hozzávalók

Szósz

Továbbá

Címlapról ajánljuk

További cikkek