Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Picadillo

Picadillo
Picadillo
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Paradicsom, marhahús, és fűszerek - egy kis Kuba vacsorára.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a kolbászt felkockázzuk.
  2. Az olívaolajat egy nagy serpenyőben felhevítjük, rátesszük a hagymákat és a kolbászt.
  3. 10 percig sütögetjük közepes lángon, majd hozzáadjuk a darált húst. Nagy lángon kevergetjük, míg a hús kicsit megpirul. Közben fakanállal nyomkodjuk szét, hogy ne maradjanak benne nagyobb darabok.
  4. Adjuk hozzá a fűszereket, a babérlevelet, a paradicsomot, a bort keverjük össze, és főzzük kis lángon 20 percig.
  5. Ha letelt a 20 perc, adjuk hozzá a mazsolát, és főzzük még 10 percig. Az utolsó 5 percben mehet mellé a felkarikázott olajbogyó is. Ha kész, párolt rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 218
elküldve: 1
receptkönyvben: 73
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

picadillo cubano

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

457
darált marhahús 0.5 kg
konzerv paradicsom 90 dkg
mazsola 1 marék
olajbogyó 6 dkg
kolbász 10 dkg
babérlevél 3 db
fahéj 1 kávéskanál
szerecsendió 0.5 kávéskanál
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
fehérbor 1 dl
római kömény 2 kávéskanál