Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-tojásos avokádó-saláta

Baconös-tojásos avokádó-saláta
Baconös-tojásos avokádó-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az avokádót általában elhasználjuk guacamole készítéshez, de most a változatosság kedvéért saláta készült belőle. 

hozzávalók / 4 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A baconszeleteket serpenyőben vagy sütőben ropogósra sütjük.
  2. A tojásokat bő vízben feltesszük a főni, és keményre főzzük.
  3. A lila hagymát félbevágjuk majd vékony csíkokra szeleteljük, az uborkát, paradicsomot és az avokádót pedig felkockázzuk, és egy nagy tálba öntjük.
  4. Ha elkészült a tojás, azt is felkockázzuk és a többihez keverjük.
  5. A ropogós bacont és a feta sajtot a salátára morzsoljuk, és jól összekeverjük.
  6. Elkészítjük az öntetet, a joghurtot, majonézt és a fehérborecetet jól összekeverjük, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, majd összeforgatjuk a salátával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

pyrokty

Mióta szakács: 2018.07.11.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

saláta, avokádó saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

615
lila hagyma 1 nagy db
koktélparadicsom 8 db
főtt tojás 5 db
kígyóuborka 1 közepes db
avokádó 2 db
bacon 6 szelet
feta sajt 250 g
görög joghurt 4 ek
majonéz 4 ek
fehérborecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint