r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Aszalt gyümölcsös csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 852 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 3408 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Összesen 207 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2389.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    444 mg
  • Nátrium
    1712 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1407 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    384 micro
Összesen 852 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    163.5 g

Zsír

  • Összesen
    175.4 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    833 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9556.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    365 mg
  • Foszfor
    1776 mg
  • Nátrium
    6847 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    321 g
  • Cukor
    239 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    809.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    676 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    178 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    485 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    5628 micro
  • β-crypt
    189 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    1537 micro
Összesen 3408 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    578.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    438 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 207 Kcal

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A combokról a bőrt lehúzzuk, sózzuk.
  2. A páchoz valókat összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. Másnap a húst lecsöpögtetjük, tepsibe rakjuk. Mellé belerakosgatjuk az aszalt gyümölcsöket. Az öntethez valókat egy tálban elkeverjük. A combokat ezzel az öntettel meglocsoljuk.
  4. A megmaradt páclét a tetejére öntjük.
  5. A tepsit lefedjük és előmelegített sütőben (légkeverésen) 160 fokon (normál sütőben kb. 175) kb. 1,5 órát sütjük.
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 52661
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 30.

Ajánló

Burgonyapüré vagy bagett illik hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nem akartam hagyományos sült csirkét készíteni, ezért kerestem egy kicsit különlegesebb, de egyszerű receptet. Így készült ez az étel.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Isteni recept,ma csinaltam meg,igaz 1-2 valtoztatassal mert nem volt aszaltszilvam,ezert ribizlit raktam helyette,es 1 pici fokhagymat is tettem,amelynek ize szerencsere elenyeszo volt,szandekom az volt vele hogy tettszedjen edesapamnak(o a nagy fokhagymas).Az aszalt baracknak isteni ize lett!!

Törölt felhasználó

Örülök, hogy ízlett. Az a jó ezekben a receptekben, hogy lehet a hozzávalókkal játszani. üdv kiki

vészbejárat

Szia! Hááát, fantasztikus lett a recept alapján készült étek. Ez a kaja valami új, valami meglep?, azonnal családom kedvence lett. Kiki, elkápráztattál minket, köszönjük a receptet!

Törölt felhasználó

NAgyon örülök, hogy ízlett!! Köszi! üdv kiki

Törölt felhasználó

Ez lesz ma a szentestei vacsora!Biztos fincsi!

Pici Juci

Én is Szenteste csináltam meg és valami isteni finom lett. Tényleg a család egyik új kedvence:)

apergel

Filézett pulykacombból készítettem el, fantasztikusan finom lett. Mélyh?tött szilvával sült együtt, utána a gyümölcsöt összetörtem a szaftjával, és isteni szósz lett bel?le a sült mellé.

Törölt felhasználó

Talán még nem kés? dicsérni!?Szentestére csináltam,egyszer?en mennyei!A másfél éves lányom két combot evett meg,ami mostanában t?le szokatlan.Azért az édes íz nem hazudik!:)

evacili

Novemberben sok születés-és névnap van nálunk amit most összevonunk. Ez lesz a men?. Nagyon finomnak t?nik!

dolimon

Kedves Kiki! Picit féltem az elkészítését?l, hogy nem sül át rendesen a husi...Hát...azt kell hogy mondjam, hogy ez nem hogy átsült, de olyan omlós lett, hogy az valami eszméletlen! Hasonlót sem ettünk még...ISTENI FINOM!!! Én 2 dolgot változtattam, nem volt szójaszószom, de nem is hiányoltuk bel?le picit sem, és aszalt szilvám sem volt, ahelyett vörös áfonyát tettem bele a sárgabarack mellé. Gyakori ünnepi étel lesz nálunk ez a kis különlegesség, az biztos! Nagyon köszönöm a Férjecském nevében is :) !

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Kiki :-)))

Törölt felhasználó

Ez volt az egyik karácsonyi fogás idén. Isteni fini lett! Mivel közben más is sült, így légkeveresésesen sütöttem és 180 fokon kicsit több, kb. 1 órát fólia alatt. Ezután levettem az alufóliát mert nálunk mánia a megsült ropogós pipib?r. Ennek hatására a jó kis szaftból elforrt valamennyi víz, így egy s?r?bb mártás lett alatta, a puha, leírhatatlanul finom aszalványokkal. Köszönöm a receptet, biztos,hogy még sokszor el fogjuk készíteni!

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Örülök, hogy Ízlett! Kiki

Törölt felhasználó

Talán még nem kés? dícsérni, ezt a receptet használtam a karácsony esti vacsorához. Isteni lett, tökéletes. Még anyósom is odavolt érte! ;) Köszönöm a receptet!

Törölt felhasználó

Köszi! Örülök, hogy ízlett! Én még nem tudtam olyan ételt f?zni, hogy az anyósom odalenne érte:-))) Üdv Kiki

Törölt felhasználó

Haha, hát nehéz is, nem hiába a sok anyós-vicc :D Bár nekem annyival könnyebb kicsit a helyzetem, hogy anyósom nem igazán konyhatündér. Azért hajrá, szurkolok, hogy neked is sikerüljön! ;D

Kisarany

Kedves Kiki! Milyen ételízesít?t használ a recepthez? (Egyszer már elkészítettem, nagyon finom lett!) Köszönettel: Kisarany

krisztinka78

Én is elkészítettem! A halászlé mellett ez volt a másik f?fogás! Isteni lett! Mindenkinek nagyon ízlett. Nekem picit sótlan volt, az ételízesít? mellett nem sóztam meg. Meg kellett volna, de ez csak nekem t?nt fel. Aszaltszilvát, vörösáfonyát, mazsolát és fügét tettem mellé. A pácba tettem egy kis vörösbort is. A b?rt nem húztam le, mert mi is szeretjük a ropogós pipib?rt. Nagyon finom és csillogó mázas lett. Köszönöm a receptet! :)

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Kellemes Ünnepeket! Kiki

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Kellemes Ünnepeket! Kiki

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A páchoz

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek