Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Andalúz gazpacho SPAR konyhájából

Andalúz gazpacho SPAR konyhájából
Andalúz gazpacho SPAR konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kánikulában jól esik egy frissítő-hűsítő leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret 10 percre vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket felaprítjuk (egy paradicsomot félreteszünk a tálaláshoz), és robotgépbe tesszük. A kenyeret kinyomkodjuk és a zöldségekhez adjuk, és összeturmixoljuk.
  3. Miközben jár még a gép, hozzáadjuk a sót, és hozzácsepegtetjük az olívaolajat is, majd beletesszük a balzsamecetet.
  4. A levest tálalás előtt jól behűtjük, és kockára vágott paradicsommal, aprított dióval és petrezselyemmel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 196
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

spanyol hideg leves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

661
paradicsom 250 g
kígyóuborka 1 db
kápia paprika 1 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
kenyér 4 szelet
olívaolaj 200 ml
balzsamecet 2 tk
petrezselyem 1 csokor
dió 1 marék