Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Salmorejo Dacota konyhájából

Salmorejo Dacota konyhájából
Salmorejo Dacota konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Andalúzia legnépszerűbb levese - kánikulában kötelező!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Andalúziában kockázott főtt tojással és ibériai sonkával tálalják, de ez elhagyható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot éles késsel meghámozzuk, majd kockára vágjuk. Ha nem elég érett a paradicsom, forró vízbe is dobhatjuk, hogy könnyebben lehúzzuk a héját, de nem teljesen érett paradicsomból nem éri meg csinálni.
  2. A paradicsomot kockára vágjuk.
  3. A kenyeret felkockázzuk, és fél liter langyos vízbe áztatjuk.
  4. A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk.
  5. A felkockázott paradicsomot, a hagymákat és a kinyomkodott kenyeret turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. Hozzáadjuk az olívaolajat, a balzsamecetet, fűszerezzük, majd még egyszer mixeljük.
  6. Tálalás előtt hűtőbe tesszük legalább egy órára.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 886
elküldve: 1
receptkönyvben: 136
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

andalúz paradicsomleves

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

420
paradicsom 7 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
bagett 10 dkg
vöröshagyma 0.5 közepes db
olívaolaj 1.5 dl
balzsamecet 0.25 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint